+ Raspundeti subiectului
1 la 12 din 12 m.

Spune aici "salut!" comunitatii psihologilor!

Discutia: Spune aici "salut!" comunitatii psihologilor! din forumul Administrative (Forumul medicilor si psihologilor haluce.ro ): Prima oara pe forum? Am preferat sa fac un topic separat aici, desi el exista si in „Zona diverse” ...

Spune aici "salut!" comunitatii psihologilor!

Prima oara pe forum?
    Am preferat sa fac un topic separat aici, desi el exista si in „Zona diverse” din forumul mare.
    Spune-ne si noua ca esti deja “prezent” aici si vreo 2 vorbe despre tine...
    Drumul spre Celalălt trece prin tine însuţi

2. .
    Salut initiativa si ..ma bucur!
    Despre mine...imi iubesc profesia. Atat.

4. .
    Bine ai venit pe forum, Andreea! "Initiativa" am lasat-o la "dospit" aproape un an, pana "s-a copt" si a fost "buna de servit"...Din postarea ta, la alt topic, am inteles ca lucrezi in domeniul educational (eventual, poti sa-ti editezi "profilul meu", din "panou control", si sa treci cateva date minime despre tine)...
    Modificat ultima data de radu1358; 16-01-11 la 18:39. Motivul: adaugare

6. .
    Excelenta initiativa!
    Sunt oarecum noua pe acest drum, dar cred ca am aceasta meserie in mine de cand ma stiu! Ma simt de parca as fi tot bajbait prin lume si abia acum imi gasesc locul! Probabil ca trebuia sa trec prin toate ca sa pretuiesc ce am!

8. .
    Bine ai venit, MyreyaM!
    Hai sa "bajbaim" impreuna pe acest forum, nou infiintat...

10. .
    Minunata idee!
    Lucrez cu copii cu deficiente de auz, iubesc ceea ce fac si vreau sa-i ajut cum pot eu mai bine.

12. .
    Bine ai venit pe forum, monik!

14. .
    Administrator Moderator haluce man este pe drumul cel bun Avatar haluce man
    Data inscrierii
    14-05-06
    Loc
    Romania
    Varsta
    42
    Bine ai venit pe haluce Monik, ne-ar ajuta mult daca ai participa activ postand cateva cazuri interesante sau probleme cu care te confrunti.

Initiativa haluce este facuta de o mana de medici entuziasti, te poti alatura noua daca doresti.

Nu este asa ca in ce priveste profesia nimic nu e mai important decat sa iubesti ceea ce faci? Si eu fac ce imi place (problema e ca imi plac cam multe ).
    Sebastian

16. .
    Bine v-am gàsit tuturor de la Geneva. Eram pe Facebook si m-a cerut ca prieten Gradiva Psi, asa v-am descoperit si enormul interes care-l are psihologia în România. Eu fiind plecat de la voi din '94 (si ràmas cu impresia ceausistà - càci am crescut în acea dictaturà - cà psihologia nu prea existà în România). Dar ideile, schimburile si îmbogàtirea intelectualà nu au limite si cu atât mai bine. Cu cele mai bune gânduri. Liviu

18. .
    Data inscrierii
    14-05-06
    Loc
    Romania
    Varsta
    42
    Bine ai venit Liviu, din fericire psihologia exista, din pacate are mari oportunitati, mai ales in ce priveste colaborarea cu medicii. Dar suntem pe drumul bun, chiar daca dureaza.
    Daca ne poti spune cum este practica pe la tine, si cum colaborezi cu medicii ar putea fi interesant.
    Sebastian

20. .
    Salut iniţiativa de a face un forum dedicat lumii medicale. Sînt socio-psiholog şi lucrez şi într-un cabinet stomatologic.De altfel, voi posta si un review al conferinţei de la Venus,unde,printre altele, le-am povestit ce cauta un psiholog în cabinetul stomatologic...Va doresc succes pe toate fronturile şi sănătate maxima!!!
    Arta de a trai nu este de a sti sa supravietuiesti in furtuna ci de a sti sa dansezi in ploaie

22. .
    Data inscrierii
    14-05-06
    Loc
    Romania
    Varsta
    42
    Multumesc si bine ai venit
    Sebastian

24. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Spune salut aici :)
    De admin in forumul La cafea
    Raspunsuri: 58
    Ultimul mesaj: 02-04-12, 09:19
  2. Colegiul Psihologilor
    De radu1358 in forumul CPR APR
    Raspunsuri: 8
    Ultimul mesaj: 24-01-12, 09:43
  3. ai un hobby? spune-ne si noua
    De A.Roye in forumul La cafea
    Raspunsuri: 6
    Ultimul mesaj: 07-02-11, 22:00
  4. De ce un forum al psihologilor? De ce aici?
    De radu1358 in forumul Administrative
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 08-01-11, 11:24
  5. Asociatia psihologilor
    De radu1358 in forumul CPR APR
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 05-01-11, 12:55

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare

• Forum cu acces restrictionat! Pot participa numai medici, psihologi si studenti.