Discutia: Congresul National de Psihiatrie din forumul Stiri & perfectionare (Forumul medicilor si psihologilor haluce.ro ): Anul trecut,bantuind eu prin spitalul "mama",Obregia,deranjand discret lumea universitara ptr cursurile mele de perfectionare,am gasit o brosurica in al ...
Anul trecut,bantuind eu prin spitalul "mama",Obregia,deranjand discret lumea universitara ptr cursurile mele de perfectionare,am gasit o brosurica in al carei cuprins erau date primare despre CNP 2011;cum eu merg pe principiul ca nimic nu e intamplator si tre sa deschidem ochii maaaari,sa intelegem de ce ne trimite Dumnezeu intr-un loc sau altul sau de ce ne ies in cale anumiti oameni,am inteles ca daca nu ma duceam la curs,nu aveam cum sa aflu de congres....
Am rasfoit cuprinsul,pare interesant si bogat asa ca am procedat in consecinta si m-am inscris,ca sa prind reducerea....;Adevarul e ca prezenta la asemenea manifestari face parte din viata unui medic care se respecta si simte nevoia din interior de a se informa mereu,nu de a se fatai prin hoteluri in asteptarea meselor festive....![]()
Perioada "promotionala" pentru inscrieri cu reducere s-a extins!
Probabil ca inca nu au primit un numar minim de inscrieri si fac si ei tot ce pot ca sa atraga mai multi participanti...